Bilder från Cafe GT och TV-inspelningen till Musikspegeln

Resebrev ;-)
Startade 08.30 från Sveg via Ytterhogdal där trummor och övriga spelmän lastades.
Ankomst Östersund c:a 11.30 där promotorn Mr Lohmander hade anlänt med TV teamet med producenten Ulf Caresten i spetsen. Lunch inmundigades varefter soundcheck med den mycket kompetente och genomtrevlige ljudteknikern Roland. Sedan genrep där fotograferna filmade allt fingrar, stråkar, knappar, strängar, plektrum, trumpinnar, mimik, tragik, komik ja allt som finns och händer på scenen. Det var verkligen en höjdare att se proffs i arbete (fotograferna alltså ;-).
Sedan kom cafe generalen Per Söderberg och styrde med van hand upp tillställningen med tidsplanering, små kluriga skämt och glada tillrop.

Musikcafeet började kl 19.00 där vi spelade efter pausen. Filmteamet var åter i farten med sina kameror samt vår eminente promotor Mr Lohmander som förevigade showen med stillbildskamera se bilderna. Av publikreaktionerna att döma så var spelningen lyckad, vi var lyckliga, promotorn var lycklig, filmteamet och producenten var lyckliga, Per Söderberg var lycklig ja alla var jättelyckliga så vi hade nått vårt mål som Henrik så poetiskt myntade på Siljaspelningen "we play for making people happy".(Taskig engelska eller)

Efter spelningen och all autografskrivning lastade vi bussen och var hemma 02.00.
Sammanfattning: En helt otrolig dag och kväll med mycket trevliga människor.

// Kapellmästaren